Datum od
Datum do

01.07.2024 | A
Več tisoč navijačev v Frankfurtu poskrbelo za dobro vzdušje pred tekmo s Portugalsko
Navijači so se že dodobra ogreli v navijaški coni v Frankfurtu, kjer so se zbrali pred večerno tekmo osmine finala evropskega prvenstva med nogometnima reprezentancama Slovenije in Portugalske. Pozneje so skupno odšli proti stadionu.
01.07.2024 | A
Nogometna vročica se znova seli tudi na ulice slovenskih mest
Nogometna vročica se bo z današnjo zgodovinsko tekmo slovenske reprezentance, ki se bo ob 21. uri prvič doslej merila v izločilnih bojih evropskega prvenstva in bo za vstop v četrtfinale poskušala premagati Portugalsko, iz nemških stadionov znova preselila na slovenske ulice. Lep nogometni večer bi utegnila pokvariti le slaba vremenska napoved.
01.07.2024 | Prva liga Telemach
Koper potrdil slovo četverice in prihod Baša
V koprskem prvoligašu so potrdili slovo četverice nogometašev, na Bonifiko pa se je preselil Luka Baš. Nazadnje vratar Radomelj je s kanarčki podpisal dveletno pogodbo.
01.07.2024 | Prva liga Telemach
Iz Nove Gorice v Lendavo
Amadej Marinič je osmi poletni novinec v moštvu lendavske Nafte 1903. Triindvajsetletni levi bočni branilec se med modre seli iz vrst Gorice.
30.06.2024 | A
Gnezda Čerin: Zakaj ne bi še enkrat presenetili
Slovenci se bodo za preboj v četrtfinale evropskega prvenstva pomerili s Portugalci, ki so favoriti, a sta Matjaž Kek in Adam Gnezda Čerin poudarila, da v slovenskem taboru vlada izjemna energija.
30.06.2024 | A
Informacije za obiskovalce tekme reprezentance v Frankfurtu
Pred zgodovinsko tekmo naše reprezentance smo za vse, ki si boste tekmo ogledali v Frankfurtu, pripravili nekaj pomembnih informacij.
30.06.2024 | Prva liga Telemach
Bravo do nove zmage, uspešna tudi Nafta
Bravo je po Partizanu premagal še Spartak iz Trnave, Nafta je bila boljša od Napredka iz Kruševca. Radomlje so remizirale z Glorio, Mura pa je remi iztržila na pripravah v ZDA. Koprčani so se z Reke vrnili s tesnim porazom, Ajdovci pa so izgubili z MTK-jem iz Budimpešte. Domžalčani so kljub trem golom izgubili z Rapidom iz Bukarešte.
30.06.2024 | Prva liga Telemach
V celjskem dresu tudi mladi Nizozemec
Jahnoah Markelo, ki je zrasel v akademiji Ajaxa, je novi član Celja. Enaindvajsetletni krilni napadalec je nazadnje nastopal za hrvaškega tretjeligaša Kustošijo.
30.06.2024 | Sodniki
Darko Čeferin v osmini finala EP 2024
Po štirih tekmah skupinskega dela tekmovanja v Hamburgu, kjer je Darko Čeferin na tekmah Poljska - Nizozemska (Soares Dias), Hrvaška - Albanija (Letexier), Gruzija - Češka (Siebert), Češka in Turčija (Kovacs), že opravljal vlogo kontrolorja sojenja na Euru 2024, se slovenski sodniški strokovnjak jutri odpravlja na dvoboj osmine finala v prestolnico Bavarske.
29.06.2024 | Prva liga Telemach
Obetavni Poljak v Ljudskem vrtu
V Ljudskem vrtu so predstavili prvega poletnega novinca, dres NK Maribor je oblekel obetavni vezist Karol Borys. Sedemnajstletnega Poljaka je Štajercem do konce sezone posodil belgijski Westerlo, zgodba v vijoličastem pa se lahko še podaljša.
29.06.2024 | Sodniki
ZNSS v Bohinjski Bistrici izpeljal še tretji sodniški kamp
Na začetku poletnih počitnic je bil danes v Bohinjski Bistrici prvič na Zgornjem Gorenjrskem organiziran poletni sodniški tabor s tečajem za nove sodnike. Zveza nogometnih sodnikov Slovenije je v sodelovanju z NK Bohinj, ki šestindvajseto leto zapored v teh dni gosti nogometni kamp programa Otroške nogometne šole Ljubljana v osrčje Triglavskega narodnega parka pritegnil 6 fantov.
29.06.2024 | A
Ne bojimo se Portugalske
Slovenska nogometna reprezentanca bo v nedeljo odpotovala v Frankfurt, kjer jo v ponedeljek ob 21. uri čaka tekma osmine finala evropskega prvenstva proti Portugalski. Slovenska javnost z zanimanjem pričakuje obračun z enim favoritov prvenstva, tudi slovenski košarkarski as Luka Dončić verjame v uspeh.
29.06.2024 | Sodniki
Obrenović in Praprotnik na Anglija-Slovaška
Kot prva slovenska predstavnika bosta v izločilnih bojih 16 najboljših reprezentanc na EURU 2024 v Nemčiji dejavna Rade Obrenović in Jure Praprotnik (oba DNS Ljubljana). V zvezni deželi Severno Porenje-Vestfalija na stadionu  Arena Veltins v Gelsenkirchnu (49.000 sedežev), ki ima zložljivo kupolasto streho iz steklenih vlaken in kocko z zaslon bosta na jutrišnji tekmi osmine finala Anglija - Slovaška (18h) delovala v vlogah drugih sodnikov s sodniki iz Turčije.
28.06.2024 | Prva liga Telemach
Maribor remiziral z albanskim prvakom, Celje z dvojnim programom
Celjani so petek izkoristili za dvojni program z romunskima tekmecema, uvodoma so izgubili z Otelulom, nato pa premagali Rapid iz Bukarešte. Maribor je remiziral z Egnatio, aktualno albansko državno prvakinjo.
28.06.2024 | Prva liga Telemach
Najboljši asistent sezone okrepil Celje
Matija Kavčič, v minuli sezoni najboljši asistent Prve lige Telemach, je novi član Celja. Bočni branilec je z grofi sklenil pogodbo do 30. maja 2027.
28.06.2024 | Prva liga Telemach
Markuš odslej v Avstriji
Benjamin Markuš bo kariero nadaljeval pri severnih sosedih. V minuli sezoni kapetan Domžale je postal član avstrijskega prvoligaša Hartberga.
28.06.2024 | A
Stekla prodaja vstopnic za Portugalsko
Evropska nogometna zveza (UEFA) je danes, kot napovedano, v prodajo sprostila 6.000 vstopnic za slovenske navijače za tekmo osmine finala UEFA evropskega prvenstva med Portugalsko in Slovenijo. 
28.06.2024 | 1. SFL
Matic Goznik okrepil Dobrepolje
V pretekli sezoni je Matic v 1. SFL nastopil na 23 tekmah in bil tudi kapetan ekipe, ki je igrala v finalu pokala Terme Olimia. Futsal kariero je sicer začel v ekipi KMN Slovenske Gorice, eno sezono pa je igral tudi za FutureNet Maribor.
28.06.2024 | A
Karničnik: Portugalci so videli, da se z nami ne gre šaliti
Slovenska nogometna reprezentanca je v Wuppertalu prešla v odločilen del priprav na ponedeljkovo tekmo proti Portugalski v osmini finala evropskega prvenstva v Nemčiji. Misli pred obračunom v Frankfurtu je razkril Žan Karničnik, eden tistih, ki so zaznamovali skupinski del turnirja.
28.06.2024 | Ženska A
Znan seznam članic za tekmi kvalifikacij za Euro 2025
Varovanke selektorja Saše Kolmana bodo 12.7. gostovale v Moldaviji, 16.7. pa doma gostile Severno Makedonijo. Selektor Saša Kolman je obelodanil seznam igralk, na katere računa na zadnjih dveh tekmah v tem delu kvalifikacij.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
1490
1491
1492

DELI NA