15.08.2011 | 2. SNL
Interblock edini s polnim izkupičkom

Po drugem krogu 2. slovenske nogometne lige ima stoodstotni izkupiček le še Interblock. Ljubljančani so novo zmago dosegli v Šmartnem ob Paki, kjer so z 2:0 premagali ekipo Šmartno 1928.

Prvak 2. SNL v prejšnji sezoni Aluminij je na gostovanju pri Rolteku Dobu igral neodločeno 0:0. V drugem krogu so sicer odigrali še tri tekme. Dravinja Kostroj je doma klonila pred Krškim z 0:1, Bela krajina in Šampion Celje sta se razšla z 1:1, Garmin Šenčur pa je z 2:0 odpravil Kalcer Radomlje.

ROLTEK DOB - ALUMINIJ 0:0

Dob pri Domžalah, gledalcev 250, sodniki: Tkalčič, Šinkovec (oba Maribor) in Friš (Sladki Vrh).
Strelci: /.
Roltek Dob: Vezirovič, Đoković, Češnjevar, Goropečnik, Kukavica (od 65. Škof), De. Mešanović (Avbelj), Kunstelj, Mitrakovič, Vuk, Stanko (od 84. Simič), Klopčič.
Aluminij: Murko, Topolovec, Bajlec, Sambolec, Bingo, Medved, Režonja, Spahić (od 56. Pečovnik), Kurež (od 59. Kokol), Rešek (od 70. Kmetec), Ploj.
Rumeni kartoni: Klopčič, Češnjevar, Kunstelj, Đoković; Medved, Kokol, Pečovnik, Režonja.
Rdeč karton: Đoković (89.).

DRAVINJA KOSTROJ - KRŠKO 0:1 (0:0)

Slovenske Konjice, gledalcev 250, sodniki: Fekonja (Lendava), Vukan (Apače) in Smej (Fokovci).
Strelec: 0:1 Mostarlič (63.).
Dravinja Kostroj: Čelofiga, Hvalec, Petrak (od 60. Peša), Gaber, Tolar, M. Ribič, Vodopivec, Rahmanovič (od 85. Gosak), Močič, Štante, Kraljič (od 71. Štrukelj).
Krško: Veličevič, S. Ribič, Petric, Barkovič, Dežmar, Lazanski (od 55. Špelić), Pilipovič, Mostarlič (od 89. Smukovič), Lulić, Drnovšek (od 82. Špiler), Slivšek.
Rumeni kartoni: Rahmanovič, Gaber; S. Ribič, Drnovšek.
Rdeč karton: /.

ŠMARTNO 1928 - INTERBLOCK 0:2 (0:1)

Šmartno ob Paki, gledalcev 400, sodniki: Vinčić (Maribor), Benc (Rače) in Klančnik (Slovenj Gradec).
Strelca: 0:1 Šporar (29.), 0:2 Vrhunc (90.).
Šmartno 1928: Pusovnik, Omerović, Kolsi, Matić (od 69. Mar. Lenošek), Jahić, Kolenc, Babić (od 82. Podbrežnik), Mujaković, Mat. Lenošek (od 73. Čirić), Jelen, Prašnikar.
Interblock: Božjak, Mušić, Centrih, Žitko, Mihelič, Zupančič, Vrhovec, Hauschen (od 65. Vrhunc), Robnik, Fortin (od 46. Šutić), Šporar (od 89. Dedič).
Rumeni kartoni: Babić, Jahić, Omerović; Hauschen, Šutić, Mihelič, Šporar.
Rdeč karton: /.

BELA KRAJINA - ŠAMPION CELJE 1:1 (1:1)

Črnomelj, gledalcev 150, sodniki: Sagrković (Vrhnika), Kovačič (Preserje), Prelog (Preddvor)
Strelca: 0:1 Leskovar (6.), 1:1 Žugelj (9.),
Bela krajina: Pašagič, Drinić, Vrščaj, Svilar, Adlešič, Ogrič, Hodžič (od 42. Spudič), Pejić, Kočevar (od 59. Kralj), Štukelj (od 46. Čehić), Žugelj.
Šampion Celje: Čretnik, Vodeb, Kompan, Goropevšek (od 73. Ošep), Džaferović, Lazičić, Leskovar, Horvat (od 81. Sotenšek), Petrušič (od 46. Bodiroža), Kožar, Žagar.
Rumeni kartoni: Svilar, Drinić, Ogrič; Petrušič, Lazičić
Rdeč karton: /.

GARMIN ŠENČUR - KALCER RADOMLJE 2:0 (0:0)

Šenčur, gledalcev 200, sodniki: Janžekovič (Ptuj), Rajh (Hajdina) in Bezjak (Gorišnica).
Strelca: 1:0 Grvala (48.), 2:0 Brezarič (53./11 m).
Garmin Šenčur: Šmajd, Babič (od 80. Dželedini), Aljančič, Kern, Ajdovec, Grvala, Šmid (od 65. Čatić), Kotnik, Brezarič, Križaj (od 71. Koli), Sviben.
Kalcer Radomlje: Biček, Kerić, Veladžić, Varga, Mohar, Barukčič, Škafar (od 58. Snoj), Lunder (od 63. Ljubijankić), Avdić (od 46. Seferovič), Karapetrovič, Lizalović.
Rumeni kartoni: Križaj, Čatić; Varga, Mohar.
Rdeč karton: /.
 

Posebna oddaja o 2. SNL bo na sporedu v torek, 20.8., ob 20h samo na Š1.

SORODNE NOVICE

  • 05.10.2024 | 2. SNL
    Krog domačih zmag
    Aluminij je s petkovo zmago proti Slovanu začasno skočil na vrh drugoligaške lestvice, a so Kidričane s sobotno zmago v primorskem obračunu z Dekani s prvega mesta izrinili Goričani. Po osmih odigranih tekmah gostujoče ekipe še čakajo na prvo točko.
  • 02.10.2024 | 2. SNL
    Pred kamerami Velenjčani in Biljenci ter Bistričani in Ptujčani
    Drugoligaši bodo oktober odprli s tekmami deveta kroga. Pred kamerami Sportkluba se bodo že v petek udarili Velenjčani in Biljenci, v prenosu na spletni strani NZS pa si boste lahko v soboto ogledali štajerski spopad Bistrice in Drave.
  • 29.09.2024 | 2. SNL
    Uvodni dvoboj na Kodeljevem Bistrici, Gorica ostaja na vrhu
    Slovan je v uvodni tekmi osmega kroga 2. SNL gostil Bistrico, zmage pa so se razveselili Štajerci. Goričani so z zmago v Tolminu ostali na vrhu lestvice, tekma v Biljah ni bila odigrana.
  • 25.09.2024 | 2. SNL
    Vodilna Gorica v Tolminu, Dravinja v štajerskem dvoboju z Aluminijem
    Osmi krog bo zadnji v prvi polovici jesenskega dela 2. SNL, na vrhu lestvice pa ga pričakuje Gorica, ki bo v soboto, tudi s prenosom na spletni strani NZS, gostovala v Tolminu. Kamere Sportkluba bodo na štajerskem obračunu Dravinje in Aluminija.
  • 22.09.2024 | 2. SNL
    Gorica ponovno na vrhu, Grosupeljčani remizirali s Taborom
    Grosupeljčani so, čeprav so izgubljali z 0:2, remizirali s Sežanci, ki so tako vrh lestvice predali Goričanom. Modro-beli so se na prvo mesto vrnili po domači zmagi proti novomeški Krki.
  • 18.09.2024 | 2. SNL
    Prenosa iz Beltincev in Kranja
    V 2. SNL je čas za sedmi krog prvenstva. Vodilni Tabor bo že v petkovem večeru gostoval pri Grosupeljčanih, pred kamerami Sportkluba pa se bodo v nedeljo pomerili Kranjčani in Bistričani. V prenosu na spletni strani NZS bo moč spremljati dvoboj Beltincev in Bilj.
  • 14.09.2024 | 2. SNL
    Grosupeljčani slavili na Ptuju, Tabor z zmago na vrh lestvice
    Krka je za prvo domačo zmago v sezoni premagala Ilirijo, Drava pa je na svojem igrišču izgubila z Grosupeljčani. Prve zmage v sezoni so se razveselili Bistričani, Tabor je z zmago proti Beltincem skočil na vrh 2. SNL, saj je Gorica v primorskem dvoboju remizirala v Biljah.
  • 11.09.2024 | 2. SNL
    Sosedski dvoboj v Biljah, kamere na Ptuju in v Sežani
    Drugoligaši bodo med petkom in nedeljo odigrala tekme šestega kroga. Biljenci in vodilni Goričani se bodo pomerili v sosedskem obračunu, na Sportklubu boste lahko spremljali petkov dvoboj Drave in Brinja, kamera NZS pa bo pospremila sobotni obračun Tabora in Beltincev.
  • 08.09.2024 | 2. SNL
    Aluminij po preobratu ugnal Krko, trenerski bratski obračun Damjanu Gajserju
    Dvoboj Tabora in Gorice, po štirih krogih vodilnih klubov 2. SNL, v Sežani ni postregel z zadetki, Kidričani so s preobratom v režiji Jake Domjana premagali Krko. Dravinja je napolnila mrežo Tolmina, Dekani so bili boljši od Slovana, trenerski dvoboj bratov Gajser pa je dobil Damjan.
  • 05.09.2024 | 2. SNL
    Gorica v dvoboju vodilnih v Sežani, v prenosu tekma Ilirije in Bilj
    Za drugoligaše ni reprezentančnega premora, klubi bodo med petkom in nedeljo odigrali tekme petega kroga. Pred kamero NZS se bosta v nedeljo udarila Ilirija in Bilje, že petek pa bo postregel s spopadom vodilnih klubov 2. SNL, Tabor bo gostil Gorico.

DELI NA