29.07.2010 | A
Vstopnice za Avstralijo najprej na NZS.si

Vstopnice - Slovenija : Avstralija

Slovenska nogometna reprezentanca je v mesecu juniju osrečila marsikaterega nogometnega zanesenjaka z odličnim nastopom na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki, sedaj pa bo prvič po letu 2004 odigrala reprezentančno tekmo na najvišjem nivoju v Ljubljani.

Slovenski nogomet je s štadionom v Stožicah dobil novo izjemno pridobitev, kar pomeni, da bo poleg Maribora tekme najvišjega nogometnega ranga lahko gostila tudi Ljubljana. Odsotnost reprezentančnega nogometa je v prestolnici pustila svoje posledice, predvsem kar se tiče zanimanja za najbolj pomembno postransko stvar na svetu, strast do igre pa je po celotni Sloveniji ponovno narasla do vrelišča zahvaljujoč odmevnim nastopom slovenske članske reprezentance v kvalifikacijah in kasneje na svetovnem prvenstvu.

Sedaj smo pred začetkom nove zgodbe. Tekma z Avstralijo je ravno prava preizkušnja pred novimi kvalifikacijami, kjer se bo Kekova četa poskusila prebiti na naslednje veliko tekmovanje. Kakor Slovenci, tudi Avstralci letos niso imeli veliko časa za počitek. Nastope na svetovnem prvenstvu so Avstralci, podobno kot Slovenija, zaključili na tretjem mestu s štirimi točkami, z zmago v zadnjem krogu pa domov poslali tudi Srbijo.

Nogometni ljubitelji si bodo tako lahko v Ljubljani ogledali dvoboj dveh reprezentanc s pravkar končanega Mundiala, cene vstopnic pa bodo dostopne prav za vsak žep. Tako bo na štadion, ki nudi odličen pogled na zeleno površino prav z vsakega sedeža, moč vstopiti že za 15 €, kolikor bodo stale vstopnice tretje kategorije (priložena shema kategorij), medtem ko bodo tisti bolj zahtevni lahko izbrali sedež 2. kategorije za 20 € ali 1. kategorije za 30 €.

Novost na Stožicah bo predstavljala družinska tribuna, ki bo namenjena staršem z otroci. Na družinski tribuni bo v veljavi nekaj omejitev glede nakupa vstopnic, saj bodo družine omejene na nakup štirih vstopnic, veljalo pa bo tudi pravilo večjega nakupa otroških kot odraslih vstopnic, izjema bo veljala le v primeru, če bo družina želela kupiti dve odrasli in eno otroško. Treh odraslih vstopnic in ene otroško za družinsko tribuno ne bo moč kupiti.

Ceni vstopnic na družinski tribuni bosta 20 € za starše/odrasle in 10 € za otroke do 14. leta starosti.

V Športnem parku Stožice pa bo Nogometna zveza Slovenije v sodelovanju z Zvezo paraplegikov Slovenije posebno pozornost namenila tudi gibalno omejenim osebam. Ti si bodo vstopnice za tekmo zagotovili pri Zvezi paraplegikov Slovenije (Štihova ul. 14, 1000 Ljubljana, 01/43-27-138, hmen?yudy`,o`q`okdfhjnu-bnl">hmen?yudy`,o`q`okdfhjnu-bnl), vstopnice zanje bodo brezplačne.

Vstopnice je možno kupiti preko uradnega spletnega mesta Nogometne zveze Slovenije (www.nzs.si), od ponedeljka naprej pa tudi na stalnih prodajnih mestih Eventima, Petrolovih bencinskih servisih in poslovalnicah Kompasa. Nogometna zveza prodaje na svojem sedežu ne vrši. Do ponedeljka bo na spletu moč kupiti le polovico vstopnic namenjenih splošni javnosti, druga polovica bo sproščena v ponedeljek, ko se pridružijo tudi ostala prodajna mesta.

Kategorije:

Družinski sektor: 20 € / 10 € (otroci do 14. leta starosti)
3. kategorija: 15 €
2. kategorija: 20 €
1. kartegorija: 30 €

 

Razdelnik vstopnic za tekmo Slovenija : Avstralija, 11.8.2010, v odstotkih:

CELOTNA KAPACITETA STADIONA

16135

 

 

 

Odstotki

Redna prodaja - plačilo

 

42.8

Org. navijaške skupine - plačilo

 

11.5

Nogometna družina - gratis in plačilo

 

11.9

A reprezentanca - gratis in plačilo

 

2.1

Sponzorji in drugi poslovni partnerji - gratis in plačilo

 

6.7

MOL - gratis

 

16.3

Avstralska nogometna zveza - gratis

 

0.6

Tuje nogometne zveze, klubi (opazovalci, agenti)

 

0.1

Mediji

 

1.3

Vip in lože

 

4.5

Gibalno omejene osebe + spremljevalci

 

2.1

 

 

 

 


Klikni na sliko za povečavo.

 

Tekst: NZS/MaK
Foto: Andreja Potočnik

 

SORODNE NOVICE

  • 04.10.2024 | A
    Kek izbral za Norveško in Kazahstan
    Slovenski selektor Matjaž Kek je na današnji novinarski konferenci v Nacionalnem nogometnem centru Brdo predstavil seznam vpoklicanih igralcev za tekmi Uefa lige narodov z Norveško in Kazahstanom. Slovenci bodo v Osli gostovali 10. oktobra ob 20.45, tri dni kasneje pa jih ob 15.00 čaka še dvoboj v Almatyju.
  • 01.10.2024 | A
    Novembrska tekma z Norveško že razprodana
    Slovenska nogometna reprezentanca bo zadnjo domačo tekmo Uefa lige narodov proti Norveški odigrala pred nabito polnimi Stožicami, saj so več kot mesec dni pred obračunom pošle še zadnje vstopnice. Tekma med Slovenijo in Norveško bo 14. novembra ob 20.45.
  • 30.09.2024 | A
    Stopnjevanje strelske forme pred obračunom z Norveško
    Slovenske reprezentante od obračuna z Norveško ločita manj kot dva tedna. Pretekli konec so bili strelsko uspešni Vanja Drkušić, Josip Iličić ter Benjamin Šeško, ki je mrežo nasprotnika zatresel dvakrat ob tem pa prispeval še asistenco. Podajalsko se je izkazal tudi Timi Max Elšnik, ki je do zadetka pomagal svojemu reprezentančnem kolegu.
  • 23.09.2024 | A
    Elšnik na derbiju proti Partizanu priigral enajstmetrovko in ob visoki zmagi prispeval še asistenco
    Pretekle dni so bili v klubih ponovno dejavni slovenski reprezentanti. Timi Max Elšnik je zaigral na svojem prvem derbiju proti Partizanu in pustil velik vtis pri zmagi gostov s 4:0.
  • 17.09.2024 | A
    Bijol in Lovrić po preobratu z Udinesejem na vrhu lestvice
    Po reprezentančnem premoru so bili v svojih klubih ponovno na delu slovenski reprezentanti. V domačem prvenstvu se je z novo asistenco izkazal Josip Iličić, v 4. krogu Serie A pa sta Jaka Bijol in Sandi Lovrić sodelovala pri preobratu Udineseja proti Parmi in se razveselila že tretje zmage v novi sezoni.
  • 11.09.2024 | A
    Kek in Vogrin s priznanjem MO Maribor
    Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek in vodja zdravniške službe reprezentance, dr. Matjaž Vogrin, sta danes v Mariboru prejela posebno priznanje svoje občine – mestni pečat Maribora, zaradi posebnih zaslug vsakega na svojem strokovnem področju.
  • 10.09.2024 | A
    Odmevi po zmagi proti Kazahstanu
    Slovenska nogometna reprezentanca je v ponedeljek zvečer v UEFA Ligi narodov gostila Kazahstan in dosegla prepričljivo zmago s 3:0. Po remiju z Avstrijo v prvem krogu so Slovenci v drugem krogu slavili še zmago in se povzpeli na vrh svoje skupine.
  • 09.09.2024 | A
    Na krilih trikratnega strelca Benjamina Šeška boljši od Kazahstana
    Slovenski nogometaši so na 63. rojstni dan selektorja Matjaža Keka dobili drugo tekmo UEFA Lige narodov, v Stožicah so na krilih trikratnega strelca Benjamina Šeška ugnali Kazahstan.
  • 09.09.2024 | A
    Zagotovi si vstopnice za gostujočo tekmo z Avstrijo
    Pričela se je prodaja vstopnic za zadnjo tekmo slovenske nogometne reprezentance v Uefa ligi narodov. Slovenija bo 17. novembra ob 18.00 gostovala na Dunaju, tekma pa bi lahko odločilno vplivala na končno razvrstitev v skupini.
  • 09.09.2024 | A
    V prodaji vstopnice za tekmo z Norveško
    Slovenska nogometna reprezentanca bo zadnjo domačo tekmo v aktualni izvedbi Uefa lige narodov odigrala 14. novembra ob 20.45 v ljubljanskih Stožicah. Vstopnice za nogometni spektakel so že v prodaji!

DELI NA