Datum od
Datum do

22.08.2024 | Mednarodna tekmovanja
Olimpija ostaja neporažena v Evropi
Nogometaši Olimpije so na prvi tekmi zadnjega kroga kvalifikacij konferenčne lige na Reki igrali neodločeno 1:1 (0:1) z Rijeko. Povratna tekma bo čez en teden v Ljubljani.
22.08.2024 | Mednarodna tekmovanja
Maribor iz Stockholma z golom zaostanka
Maribor bo v povratnem dvoboju z Djurgardenom lovil gol zaostanka, preobrat v Ljudskem vrtu pa bo napadal brez pordečelega Svena Šoštariča Kariča. Prvo tekmo za preboj v ligaški del UEFA Evropske konferenčne lige je z golom odločil Tokmac Nguen.
22.08.2024 | Mednarodna tekmovanja
Minimalen poraz slovenskih prvakov v Armeniji
Nogometaši Celja so na prvi tekmi playoffa kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige izgubili proti armenskemu Pyuniku z 1:0 (1:0). Povratna tekma bo čez en teden v Celju.
20.08.2024 | Mednarodna tekmovanja
Zeleno-beli na Reki računajo tudi na glasno navijaško podporo
Kot zadnji med slovensko trojico predstavnikov v kvalifikacijah UEFA Evropske konferenčne lige se bodo v četrtkov nogometni spopad podali Ljubljančani, ki so to poletje dobili prav vseh šest preizkušenj na mednarodnem prizorišču.
20.08.2024 | Mednarodna tekmovanja
Švedi zadnji nasprotnik na poti do evropske jeseni
Mariborčani so se po seriji kazenskih udarcev razveselili napredovanja v zadnji krog kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige, za evropsko jesen se bodo pomerili s švedskim Djurgardenom.
20.08.2024 | Mednarodna tekmovanja
V Erevanu zadnja možnost za evropsko jesen
Celjani so se po UEFA Ligi prvakov poslovili še od boja za UEFA Evropsko ligo, za nastop v ligaškem delu UEFA Evropske konferenčne lige pa se bodo pomerili z armenskim Pjunikom. Prva tekma ob v četrtek, ob 18. uri po slovenskem času, odigrana v Erevanu.
15.08.2024 | Mednarodna tekmovanja
Celje za evropsko jesen proti Pyuniku
Nogometaši Celja so na povratni tekmi 3. krog kvalifikacij UEFA Evropske lige v Dublinu po podaljšku izgubili proti Shamrock Rovers z 1:3 (0:2, 1:2). Celjani so prvo tekmo dobili z 1:0.
15.08.2024 | Mednarodna tekmovanja
Maribor napredoval po drami, Jug junak serije enajstmetrovk
Mariborčani se v Bački Topoli veselijo novega napredovanja. Potnik v zadnji krog kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige je bil odločen po strelih z bele točke, Ažbe Jug je zaustavil dve od štirih enajstmetrovk Vojvodine.
15.08.2024 | Mednarodna tekmovanja
Olimpija s četrto evropsko zmago v zadnji krog
Nogometaši Olimpije so na povratni tekmi 3. kroga v gosteh premagali Šerif Tiraspol z 1:0 (0:0). Ljubljančani, ki so prvi obračun dobili s 3:0, so se tako prebili v zadnji kvalifikacijski krog tega tekmovanja. V njem se bodo merili z Rijeko.
14.08.2024 | Mednarodna tekmovanja
V Dublin po novo zmago
Po Olimpiji in Mariboru se bodo v boj za evropsko napredovanje podali še nogometaši Celja. Spopad s Shamrockom se bo v Dublinu pričel ob 21. uri, grofje pa imajo pred povratno tekmo zadetek prednosti.
14.08.2024 | Mednarodna tekmovanja
Z Vojvodino v Bački Topoli
Četrtkov obračun v Ljudskem vrtu se je končal z uspešnim zaključnim dejanjem Mariborčanov, ki so si pred povratno tekmo z Vojvodino zagotovili minimalno, a pomembno prednost. 
14.08.2024 | Mednarodna tekmovanja
Zmaji kot prvi v lov po napredovanje
Četrtkov večer bo znova postregel s tremi evropskimi preizkušnjami slovenskih klubov. Kot prvi se v boj za napredovanje podajajo zmaji, ki so si z visoko domačo zmago zagotivili lepo izhodišče za povratni obračun v Tiraspolu.
08.08.2024 | Mednarodna tekmovanja
Mariborčani pred povratno tekmo z golom prednosti
Zbirko četrtkovih zmag slovenskih klubov v tekmovanjih UEFA je dopolnil še Maribor. Štajerci so povedli z golom Josipa Iličića, po izenačenju Vojvodine pa je v 97. minuti za minimalno prednost vijolic zadel Hilal Soudani.
08.08.2024 | Mednarodna tekmovanja
Celje na Irsko z minimalno prednostjo
Nogometaši Celja so na prvi tekmi 2. kroga kvalifikacij UEFA Evropske lige premagali irski Shamrock Rovers z 1:0 (1:0). Povratna tekma bo čez en teden na Irskem.
08.08.2024 | Mednarodna tekmovanja
Olimpija v Moldavijo s tremi zadetki prednosti
Nogometaši Olimpije so na prvi tekmi 3. kroga kvalifikacij za konferenčno ligo premagali Šerif Tiraspol s 3:0 (1:0). Povratna tekma bo čez en teden v Moldaviji.
07.08.2024 | Mednarodna tekmovanja
Celjani v boj za UEFA Evropsko ligo
Albert Riera druge epizode na klopi Celja ni pričel v skladu s klubskimi ambicijami, saj je porazu v Bratislavi sledil še spodrsljaj v Murski Soboti. Državni prvaki so zdaj misli usmerili v kvalifikacije UEFA Evropske lige, v četrtkovem večeru bodo z oslabljenim moštvom gostili irski Shamrock Rovers.
07.08.2024 | Mednarodna tekmovanja
Mariborčani gostijo novosadsko Vojvodino
Poraz v romunski Craiovi ni bil usoden, nogometaši Maribora pa so se tudi po zaslugi zmage v Ljudskem vrtu uvrstili v tretji krog kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige. Štajerci se bodo po Botevu in Universitatei udarili še z Vojvodino.
07.08.2024 | Mednarodna tekmovanja
Zmaji v tretjem krogu kvalifikacij s Šerifom
Ljubitelji nogometa bosta v četrtkovem večeru znova uživali v kar treh mednarodnih preizkušnjah slovenskih klubov. Kot prvi se bodo v lov po novo evropsko zmago podali nogometaši Olimpije, ki bodo skušali pozitivno serijo podaljšati v obračunu s Šerifom iz Tiraspola.
05.08.2024 | Mednarodna tekmovanja
Celje, Maribor in Olimpija dobili tekmece v četrtem krogu kvalifikacij
Celje, Maribor in Olimpija, ki slovenski nogomet še vedno predstavljajo v tekmovanjih Evropske nogometne zveze, so po današnjem žrebu v švicarskem Nyonu dobili morebitne tekmece v četrtem krogu kvalifikacij evropskih tekmovanj.
01.08.2024 | Mednarodna tekmovanja
Maribor kljub porazu v tretji krog kvalifikacij
Nogometaši Maribora so v Romuniji izgubili povratno tekmo drugega kroga kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige, a poraz z izidom 3:2 ni bil usoden. Mrežo Universitatee sta zatresla Josip Iličić in Arnel Jakupović.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
25
26
27

DELI NA