Datum od
Datum do

03.09.2024 | U21
Mlada reprezentanca v zaključek kvalifikacij z jasnim ciljem
Mlada reprezentanca Slovenije se v Moravskih Toplicah pripravlja na septembrski preizkušnji kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2025. Četa selektorja Milenka Aćimovića se bo v petek v Nantesu pomerila s Francijo, v torek pa v Fazaneriji še s Ciprom.
03.09.2024 | A
Slovenci opravili drugi trening in razveselili otroke
Slovenska nogometna reprezentanca je v Nacionalnem nogometnem centru Brdo opravila drugi trening pred petkovo tekmo Uefa lige narodov z Avstrijo. Reprezentanti so pred treningom razveselili otroke imetnikov letnih vstopnic, ki so prejeli dragocene podpise in fotografije svojih junakov.
03.09.2024 | Futsal ženska A reprezentanca
Pohvalil igralke
Ženska futsal reprezentanca je med 29.8. in 1.9. trenirala na Rogli, to pa je sodilo v sklop uvodnih priprav na skorajšnje kvalifikacije za svetovno prvenstvo. Slovenija bo 15. in 20.10. igrala na kvalifikacijskem turnirju v Moldaviji.
03.09.2024 | Prva liga Telemach
Enajsterica 7. kroga Prve lige Telemach
Enajsterica kroga Prve lige Telemach je sestavljena po izboru obiskovalcev portala in uredništva Prvaliga.si. V najboljši enajsterici so lahko največ štirje nogometaši posameznega kluba.
03.09.2024 | Prva liga Telemach
Sešlar znova v Prvi ligi Telemach
Svit Sešlar se vrača v Prvo ligo Telemach, v Celju bo spet združil moči z Albertom Riero. Grofje so si mladega reprezentanta do konca sezone izposodili od turškega Eyüpsporja.
03.09.2024 | Prva liga Telemach
Brata Jurić na Bonifiki
Kanarčki bodo v nadaljevanju sezone močnejši za bratski dvojec. Na Bonifiko se je vrnil Deni Jurić, ki je dres Kopra kot posojeni član Dinama nosil že v minuli sezoni, ob njem pa bo v napadu igral tudi starejši brat Tomi.
03.09.2024 | A
Janža drugič zapored med asistenti, v vlogi podajalca tudi Šeško
Slovenski reprezentanti so imeli minuli konec tedna še zadnje reprezentančne obveznosti pred tekmama lige narodov z Avstrijo in Kazahstanom. V vlogi asistenta se je znova izkazal bočni branilec Erik Janža, podajo za gol pa je prispeval tudi Benjamin Šeško.
03.09.2024 | 1. SFL
V Mlinšah pripravljeni na novo sezono
Po treh tednih dela in priprav so nared za uvodni krog 1. SFL, ki bo v petek 6.9. Priprave je vodil trener Ceglar, ki je skupaj s kondicijskim trenerjem Angelom Korico skrbno načrtoval vsak detajl treninga. Ekipa je doživela nekaj sprememb.
03.09.2024 | Prva liga Telemach
Julardžija dvanajsti poletni novinec v ekipi Mure
Edin Julardžija je dvanajsti poletni novinec črno-belih iz Fazanerije. Nogometaš sredine igrišča, ki je v Prvi ligi Telemach že igral za Domžale, se je v Muro preselil iz Sarajeva.
03.09.2024 | Sodniki
Tečaj za nove sodnike v Kopru - 23. september ob 17h
Medobčinsko društvo nogometnih sodnikov Koper, ki s svojimi sodniki in sodnicami skrbi za varen potek tekem na Obali, Krasu, v Primorsko-Notranjski regiji, Postojni in na Ilirsko-bistriškem območju, v največjem slovenskem obalnem mestu organizira brezplačni tečaj za nove sodnike in sodnice. Tečaj za nove delivce pravice v slovenski Istri se bo s prenosom znanja iz Pravil igre 1-17 v pristaniškem mestu pričel v ponedeljek 23. septembra 2024 ob 17. uri na naslovu Cesta Zore Perello Godina 3 (športna dvorana Bonifika).
03.09.2024 | Sodniki
Matej Jug v Talin na Estonija - Slovaška
Neposredno iz poletnega seminarja sodnikov Uefa se jutri na sever Evrope ob obalo Finskega zaliva v Baltskem morju odpravlja izkušeni 43-letni Matej Jug. Za tem, ko je v 3. predkrogu lige prvakov na Danskem vodil dvoboj Midtjylland- Sturm Gradec in arbitraži na Cipru, kjer je v Nikoziji upravljal povratno tekmo playoffa za uvrstitev v 54. izdajo drugega najmočnejšega Uefinega tekmovanja (16. sezona lige Europa) med Apoel in Rigas FS, bo prekaljeni Severnoprimorski sodnik tokrat deloval v najmanjši državi na Baltiku.
02.09.2024 | Mednarodna tekmovanja
V 1. kolu proti Severnim Irkam
Slovenske državne prvakinje ekipa ŽNK Mura Nona, varovanke trenerja Vladimirja Kokola, v sredo, 4.9., začenjajo evropsko jesen. Tudi ob prenosu tekem na Sportklub 1.
02.09.2024 | Ženska nogometna liga Triglav
Tudi v porazu videla nekaj dobrega
Končan je 2. krog Ženske nogometne lige Triglav. Na vrhu sta po dvema zmagama ŽNK Olimpija Ljubljana in ŽNK Mura Nona. Špela Kolbl je vodilna strelka lige. Prvenstvo se nadaljuje 8.9., tekma v Mariboru pa bo 10.9.
02.09.2024 | A
Kek vpoklical Bajrića, Drkušić že treniral
Selektor slovenskih nogometašev Matjaž Kek je v izbrano vrsto pred uvodnima tekmama lige narodov zaradi poškodbe Žana Karničnika dodatno vpoklical Kenana Bajrića. Na današnjem prvem treningu na Brdu pri Kranju pa je po nedeljskem predčasnem odhodu z zelenice brez omejitev treniral Vanja Drkušić.
02.09.2024 | A
Slovenci pričeli priprave na Uefa ligo narodov
Slovensko nogometno reprezentanco v naslednjem tednu čaka prvi preizkus po evropskem prvenstvu. Reprezentanti so se pred tekmama lige narodov z Avstrijo in Kazahstanom danes zbrali na Brdu pri Kranju. Po prikazanem na Euru komaj čakajo na nove izzive, je novinarjem dejal napadalec Benjamin Šeško.
02.09.2024 | 1. SFL
Stop rasizmu
Vodilni organ svetovnega nogometa je dejal, da bo gesta "Brez rasizma", ki bo opolnomočila nogometne posameznike, kot so igralci, sodniki in uradniki ekip, "izvedena kot del obstoječega postopka v treh korakih" na turnirju in tekmah.
02.09.2024 | Prva liga Telemach
Dončić novi trener Domžal
Dejan Dončić, ki je doslej vodil mladinsko ekipo Maribora, je novi trener članskega moštva Domžal. Enainpetdesetletnik je v preteklosti že deloval v mladinski šoli domžalskega kluba.
02.09.2024 | Sodniki
Seminar Uefa v Ženevi za najboljše sodnike
V drugem največjem švicarskem mestu- Ženeva- bo med ponedeljkom in sredo potekal seminar najboljših evropskih sodnikov,. Po koncu kvalifikacij za evropska klubska tekmovanja in pred začetkom Lige narodov je med 102. udeleženci na UEFA seminarju najbolj kakovostnih sodnikov, članov elitne in 1. kategorije po ratingu Evropske nogometne zveze (UEFA) tudi tercet slovenski mednarodnih sodnikov.
02.09.2024 | Sodniki
Slovenki v Osijek na kvalifikacije za Ligo prvakov
Med sredo in soboto bo pri naših južnih sosedih v prestolnici Slavonije - Osijek- potekal eden od 15. kvalifikacijskih turnirjev prvega kroga kvalifikacij za uvrstitev v 24. izvedbo najmočnejšega evropskega klubskega tekmovanja za ženske.
01.09.2024 | Prva liga Telemach
Brez golov na obali
Nogometaši Kopra in Celja so se v 7. krogu Prve lige Telemach razšli z 0:0.
1
2
3
...
8
9
10
11
12
13
14
15
...
1519
1520
1521

DELI NA