Datum od
Datum do

23.08.2024 | Sodniki
Pomočniki na treningu presoje ofsajda
Nacionalni nogometni center Brdo je včeraj zasedel del pomočnikov in pomočnic sodnika A1 in ŽNL A1 liste. Na igrišču št. 3 je bil na programu praktična vadba presoje in signalizacije ofsajda (PNI št: XI).
23.08.2024 | 1. SFL
Vetrih bo spet nosil dres Dobrepolja
Ekipo je zapustil vratar Alen Zgonc, novinca v ekipi sta še vratar Marko Đeković in Matic Goznik. Bodo pa Dobrepoljci to sezono odigrali brez poškodovanega Aneja Kmetiča.
23.08.2024 | 1. SFL
V prenovljeni podobi ciljajo na vrh
„Kot trener verjamem samo v dobro delo na treningih, ki se potem poplača na igrišču. Igrišče je edino merilo in k temu bom stremel v novi trenerski vlogi,“ je uvodoma povedal novi glavni trener Rok Mordej, ki je na tem mestu nadomestil Kujtima Morino.
22.08.2024 | Mednarodna tekmovanja
Olimpija ostaja neporažena v Evropi
Nogometaši Olimpije so na prvi tekmi zadnjega kroga kvalifikacij konferenčne lige na Reki igrali neodločeno 1:1 (0:1) z Rijeko. Povratna tekma bo čez en teden v Ljubljani.
22.08.2024 | Mednarodna tekmovanja
Maribor iz Stockholma z golom zaostanka
Maribor bo v povratnem dvoboju z Djurgardenom lovil gol zaostanka, preobrat v Ljudskem vrtu pa bo napadal brez pordečelega Svena Šoštariča Kariča. Prvo tekmo za preboj v ligaški del UEFA Evropske konferenčne lige je z golom odločil Tokmac Nguen.
22.08.2024 | Mednarodna tekmovanja
Minimalen poraz slovenskih prvakov v Armeniji
Nogometaši Celja so na prvi tekmi playoffa kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige izgubili proti armenskemu Pyuniku z 1:0 (1:0). Povratna tekma bo čez en teden v Celju.
22.08.2024 | Prva liga Telemach
Pred tekmo: Domžale - Koper
Domžale po petih krogih Prve lige Telemach še čakajo na prvo zmago, Koper pa ob treh zmagah še ni uspel povezati dveh pozitivnih rezultatov. Kdo bo uspešnejši v sobotnem spopadu?
22.08.2024 | Prva liga Telemach
Pred tekmo: Mura - Radomlje
Šesti krog Prve lige Telemach bodo odprli nogometaši Mure in Radomelj. Mlinarji, ki jih vodi nekdanji član črno-belih Darjan Slavic, v Prekmurje prihajajo po točki v Mariboru, Sobočani se pobirajo po dveh porazih.
22.08.2024 | 2. SNL
Vodilni Beltinčani s Kranjčani, prenos tudi iz Tolmina
Po dveh krogih 2. SNL se lahko s popolnim izkupičkom pohvalijo le še Kidričani, Biljenci in Beltinčani, ki bodo v petek pred kamerami Sportkluba gostili ekipo Triglava. V prenosu NZS boste lahko spremljali sobotni dvoboj Tolmina in Slovana.
22.08.2024 | Sodniki
Kos v London na analizo sojenja Chelsea - Servette
V jugozahodni London se je včeraj na zadnji predkrog kvalifikacij za 4. izdajo Konferenčne lige odpravil Drago Kos iz Prevalj. Član komisije za sodniške zadeve in nekdanji mednarodni sodnik  (FIFA od 1998 -2006) bo drevi na mednarodnem odru opravljal naloge kontrolorja sojenja na prvi tekmi playoffa za uvrstitev v tretje najmočnejše evropsko klubsko tekmovanje.
21.08.2024 | Ženska nogometna liga Triglav
Z desetimi klubi in novo grafično podobo
V nedeljo se bo začela nova sezona nekoliko spremenjene ženske nogometne lige 1. SŽNL Triglav Zdravje. V njej bo deset klubov, naslov pa bo branila enajstkratna prvakinja Mura Nona, ki je tudi tokrat glavni favorit za končno slavje.
21.08.2024 | A
Šeško sezono začel v svojem slogu, Balkovec in Vipotnik zadela že v drugem krogu
Minuli konec tedna so tudi uradno novo klubsko sezono začeli vsi slovenski reprezentanti. Benjamin Šeško se je med strelce vpisal že pred začetkom prvenstva, natančna pa sta bila tudi Jure Balkovec in Žan Vipotnik.
21.08.2024 | Ženska nogometna liga Triglav
V Mariboru spet s člansko ekipo
„Članska ekipa je posledica dejstva, da imamo v ekipi toliko deklet izhodnega letnika. Če temu dodamo še nekaj imen, dobimo ekipo, ki je lepo zaživela,“ se delovanja članske ekipe ŽNK MB Tabor veseli trener Anton Repnik.
21.08.2024 | Sodniki
Obrenović na Jagiellonia Bialystok - Ajax
Evropsko kampanjo v zadnjem krogu za uvrstitev v drugo najmočnejšo Uefino tekmovanje-liga Europa- pričenja tudi 33-letni Rade Obrenović. Ljubljančan se danes odpravlja na severovzhod Poljske, kjer bo v mestu Bialystok blizu meje z Belorusijo jutri vodil prvo tekmo 4. kroga kvalifikacij za evropsko ligo med Jegiellonio Bialystok in nizozemskim Ajaxom iz Amsterdama.
21.08.2024 | Sodniki
Šmajcu na Norveškem Brann Bergen - Astana
Pred arbitražo nedeljskega spektakla pod Kalvarijo in 157. večnega derbija Maribor-Olimpija, bo na mednarodnem odru svoj drugi letošnji evropski nastop imel David Šmajc. Internacionalec iz Gorenjske (FIFA od leta 2022) se po sojenju prve tekme 2. kroga kvalifikacij za Ligo prvakov, kjer je v Solunu vodil dvoboj Paok - Borac Banjaluka, danes odpravlja v Skandinavijo na prvo tekmo playoffa za uvrstitev v Konferenčno ligo.
20.08.2024 | Prva liga Telemach
Zulić zaostril konkurenco v zadnji vrsti Mure
Anel Zulić se vrača v Prvo ligo Telemach. Nekdanji branilec Radomlje bo do konca aktualne sezone kot posojeni član danskega Viborga branil barve Mure.
20.08.2024 | EURO 2024
Nepozabno evropsko prvenstvo
Evropska nogometna zveza je objavila poročilo o turnirju EURO 2024, na katerem je nastopila tudi Slovenija. Naša reprezentanca je bila blizu zgodovinske uvrstitve v četrtfinale. Pot ji je v osmini finala prekrižala Portugalska. ki je bila boljša po streljanju enajstmetrovk.
20.08.2024 | Mednarodna tekmovanja
Zeleno-beli na Reki računajo tudi na glasno navijaško podporo
Kot zadnji med slovensko trojico predstavnikov v kvalifikacijah UEFA Evropske konferenčne lige se bodo v četrtkov nogometni spopad podali Ljubljančani, ki so to poletje dobili prav vseh šest preizkušenj na mednarodnem prizorišču.
20.08.2024 | Mednarodna tekmovanja
Švedi zadnji nasprotnik na poti do evropske jeseni
Mariborčani so se po seriji kazenskih udarcev razveselili napredovanja v zadnji krog kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige, za evropsko jesen se bodo pomerili s švedskim Djurgardenom.
20.08.2024 | Mednarodna tekmovanja
V Erevanu zadnja možnost za evropsko jesen
Celjani so se po UEFA Ligi prvakov poslovili še od boja za UEFA Evropsko ligo, za nastop v ligaškem delu UEFA Evropske konferenčne lige pa se bodo pomerili z armenskim Pjunikom. Prva tekma ob v četrtek, ob 18. uri po slovenskem času, odigrana v Erevanu.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
1508
1509
1510

DELI NA